Καλώς ήρθατε

Με φόντο το βαθύ μπλε του Μαλιακού Κόλπου και το φως του ήλιου που δύει, η φαντασία και τα όνειρα γίνονται η δική σας πραγματικότητα. Δύο καταπράσινοι ανοικτοί χώροι δεξιώσεων, με μεγάλη πισίνα, δίπλα στη παραλία, ανοίγουν τις πόρτες τους και δέχονται εσάς και τους καλεσμένους σας για να σας ταξιδέψουν στα όνειρά σας.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός πάνω στο καταπράσινο γρασίδι και μεταξύ των τεράστιων πλατάνων που διακοσμούν τους χώρους, δίπλα στην παραλία και κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι,  σε συνδυασμό τα διάσπαρτα κεράκια και τα φαναράκια, ολοκληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό της πιο ρομαντικής στιγμής της ζωής σας.

Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή θα βρίσκονται οι ειδικευμένοι άνθρωποι του Ξενοδοχείου ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ, οι οποίοι με την τριακονταετή (30) εμπειρία τους, θα σας καθοδηγήσουν και θα φροντίσουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια που αφορά τόσο την διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και την πιο μικρή γευστική λεπτομέρεια του MENU που θα επιλέξετε. Στα συν του χώρου συγκαταλέγεται και ο ανοικτός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

 

Tελευταία Νέα
11/06/15
Ακολουθήστε μας
Πώς θα έρθετε
Εμπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Γ. Τσαμαντάνης Α.Ε.

233 χλμ. Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Καραβόμυλος)
Τηλ.: 2238041138, email: info@tsamadanis.gr

developed and powered by think.gr